Blog

Activitats, Escola de Família

Taller d’Higiene Nasal

El pròxim dimarts 12 de desembre a les 17.30h L’AFA Els Cirerers juntament amb la FAPAC (Federació d’associacions de pares i mares d’alumnes de Catalunya), a la qual estem federats des de aquest trimestre, hem organitzat un taller molt interessant sobre higiene nasal a càrrec del col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya que es durà a terme a la Biblioteca de Martorelles.

Per poder participar al taller cal fer inscripció al següent enllaç: INSCRIPCIÓ

Hi ha places limitades!! Animeu-vos, us hi esperem!

171212_HN Martorelles

Anuncios
Associació, Sin categoría

Estudi Social de les Escoles de Martorelles

Benvolgudes famílies,

Us recordem que l’ Ajuntament està realitzant un estudi de la imatge de les nostres escoles del municipi, és per això que ens convoca a les famílies de l’Escola Bressol, concretament a les classes de Peres i Kiwis per tenir una reunió amb el Gabinet d’Estudis Socials.

Les reunions són demà en dos horaris:

– 9:30 al Celler de Can Carrencà

– 17:00 a l’Escola Bressol.

És molt important per l ‘estudi la participació per part de les famílies que aquest any finalitzen l’escola bressol.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

La Junta de l’AFA Els Cirerers

Activitats

Contes per la Tardor

CONTES PER LA TARDOR

Benvolgudes famílies,

Des de l´ AFA us volem convidar a l’activitat “Contes per la Tardor” el pròxim dilluns dia 6 de novembre a les 17.15h a l’Escola Bressol.

Inclou el berenar!

Per aquelles famílies que no son sòcies del AFA l’activitat té un cost de 4€.

Les places son limitades, per apuntar-se cal enviar un email a : afaelscirerers@gmail.com on heu d’informar de quants infants sereu. (Recordeu que com a famílies sòcies, els germans/es també estan inclosos/es a la quota anual)

Us hi esperem!!

JUNTA AFA ELS CIRERERS

Associació

Quota anual curs 2017-2018

Benvolgudes famílies,

Des de l´ AFA us volem recordar que podeu ingressar la quota anual per aquest curs 2017-2018 fins el dilluns 9 d’Octubre:

Ingrés: 12€

Ús agrairíem una vegada realitzat el pagament ens enviéssiu el justificant a afaelscirerers@gmail.com.

També caldrà emplenar les butlletes que trobareu a l’entrada i deixar-les a la bústia de l’AFA per tal de tenir les vostres dades. També us les podeu descarregar a l’apartat documents de la pàgina web de l’AFA.

Les famílies sòcies es podran beneficiar de totes aquelles activitats realitzades des de l’AFA, així com dels projectes que s’aniran portant a terme com la campanya de reutilització de roba escolar.

Us animem a totes a formar part de l’associació!

Us esperem!!

JUNTA AFA ELS CIRERERS

Activitats, Associació

Reutilitza’m!

Benvolgudes Famílies,

El pròxim curs 17/18 des de l’AFA volem engegar el nou projecte Reutilitza’m!, on es vol promoure la reutilització de la roba escolar.

Aquesta tipologia de projecte ja esta funcionant a les Escoles de primària del municipi. És per això que, ara que acaba el curs, demanem a aquelles famílies que tinguin roba utilitzada i que ja no la facin servir o que se’ls hi hagi quedat petita, la donin a l’AFA, si volen.

Hem deixat una capsa a l’entrada de l’Escola Bressol per tal de que hi dipositeu la roba (la deixarem també durant el mes de setembre):

  • Xandall d’hivern
  • Samarretes hivern/estiu
  • Pantaló hivern
  • bates
  • motxilles
  • pitets
  • bossa de recanvi

Aquesta roba es revisarà i es marcarà amb el nom de l’AFA. A principi de curs, totes aquelles famílies sòcies de l’AFA se’ls hi preguntarà per odre de preferència quines peces de roba necessiten. Un cop recollida aquesta informació, es donarà un numero a l’atzar a totes les families sòcies que hagin fet la sol·licitud i, per l’ordre que hagi sortit, s’anirà adjudicant la roba segons la preferència de cada família.

Al ser el primer any que engeguem aquest projecte pot passar que no tinguem suficients peces de roba per a totes les sol·licitants, però intentarem, dins del possible, cobrir les màximes necessitats. Cada any s’anirà recollint roba, augmentant, així, la bossa i en un futur esperem cobrir tota la demanda.

Gràcies per la vostra participació en aquest nou projecte!

Activitats

Festa Fi de curs 16/17

El passat divendres 14 de juliol es va celebrar la festa de fi de curs de l’Escola Bressol Municipal Els Cirerers. Per primera vegada la festa es va realitzar fora de les instal·lacions del centre ja que cada cop hi assisteixen més familiars. L’Ajuntament de Martorelles va cedir l’Envelat de la Masia de Carrencà, espai que es va omplir de gom a gom amb més de 250 assistents!!

L’Associació de famílies Els Cirerers va impulsar una convocatòria dirigida a les famílies per participar en la decoració i habilitació de l’espai. Aquesta va ser tot un èxit i es van fer dos torns de treball, matí i migdia, perquè tothom i pogues participar. (tot i que el del torn de la tarda es va anul·lar ja que al matí van realitzar tota la feina).

Durant la festa, l’AFA també va ajudar a la direcció del centre en tot el que va necessitar i en la recollida i neteja de l’espai un cop finalitzat l’acte.

Des de l’AFA volem agrair a totes les famílies la seva implicació i participació! La festa va ser tot un èxit, molt divertida i emotiva. Enviem una forta abraçada a les famílies que l’any vinent ja no estaran amb nosaltres i molta sort en la nova etapa que començaran!

Junta AFA Els Cireres

Escola de Família

Xerrada d’hidratació i protecció solar

L’AFA Els Cirerers ens estrenem amb un primer taller adreçat a les famílies amb nadons de 0 a 3 anys on parlarem sobre la hidratació i la protecció solar, tema que trobem molt important a tenir en compte per aquests mesos d’Estiu.

La xerrada serà a càrrec de la Núria Martínez, diplomada en Infermeria. Durant aquesta hora l’Ajuntament de Martorelles ens facilita l’acollida on la professora Marta de la classe de les Cireres serà la responsable dels infants.

Esteu totes les famílies convidades, així com també aquelles famílies interessades que no siguin de l’escola!

Us esperem el 13 de juny a les 17.30h a la Sala principal de l’Escola Bressol Els Cirerers.

Preguem confirmeu l’assistència al nostre email : afaelscirerers@gmail.com, per tal de tenir previsió pel servei d’acollida.

HIDRATACIÓ I PROTECCIÓ SOLAR