Presentació

L’Associació de Famílies (AFA) dels alumnes de l’Escola Bressol Municipal Els Cirerers del municipi de Martorelles, Vallès Oriental, està formada per famílies del centre educatiu. És un motor per a la dinàmica escolar i té com objectius participar i ajudar en el funcionament del centre i així com establir una xarxa social per a les famílies on puguin trobar orientació, acompanyament i assessorament durant les primeres etapes escolars dels infants.

Com qualsevol altra associació, l’AFA s’estructura en una junta directiva, que es tria en assemblea de tots els seus socis, la qual la formen socis voluntaris que s’han ofert com a representants per desenvolupar les tasques relacionades amb l’escola que li pertoquen.
D’altra banda, també ens organitzem en comissions de treball, amb l’objectiu de poder ser més eficients amb les accions que volem portar a terme, així com poder arribar de manera més àgil i transparent a totes les famílies.

 

Si les famílies ens impliquem en projectes socials i educatius els nostres fills i filles esdevindran persones compromeses amb la societat, amb esperit crític i constructives.

Et convidem a participar, tenir un paper actiu en el projecte educatiu de l’escola, i conèixer de prop què fan els nostres fills/filles. La nostra associació és de caràcter obert, participatiu i transparent i està sempre oberta a noves incorporacions.

La teva participació depèn del temps que vulguis i puguis dedicar: de forma puntual, sense adquirir responsabilitats permanents ni compromís de continuïtat, ajudant en aquelles tasques que et sigui possible regularment, col·laborant amb alguna comissió de treball, etc.

 

EL TEMPS I LA DEDICACIÓ ELS DECIDEIXES TU!

Anuncios